RESWPI BISKUT ULAT SAGO, VIRAL 2017
Katanya Biskut Ulat, biskut raya viral tahun nih.. Jom try..Comel ke comel...share klu suka.. 😁
Bahan2
1/2 cwn butter
1/4 cwn susu pekat
1/2 sk esen vanila
1+ 1/2 cwn tepung jagung
Coklat cip
Cara2
1. Sebatikan butter dan susu pekat. Pakai senduk kayu je.
2. Masukkan esen vanila. Sebatikan.
3. Masukkan tepung jagung. Uli sbati bagi doh tak lekat kt tangan. Boleh adjust sdiri ye sukatan tpung.
4. Gentel dan bentukkan macam ulat. Tak pakai acuan.
5. Letak coklat cip.
6. Bakar suhu 150° selama 20 minit. Ikot oven masing2.
#share
Bahan2
1/2 cwn butter
1/4 cwn susu pekat
1/2 sk esen vanila
1+ 1/2 cwn tepung jagung
Coklat cip
Cara2
1. Sebatikan butter dan susu pekat. Pakai senduk kayu je.
2. Masukkan esen vanila. Sebatikan.
3. Masukkan tepung jagung. Uli sbati bagi doh tak lekat kt tangan. Boleh adjust sdiri ye sukatan tpung.
4. Gentel dan bentukkan macam ulat. Tak pakai acuan.
5. Letak coklat cip.
6. Bakar suhu 150° selama 20 minit. Ikot oven masing2.
#share